top of page
שלח הודעה למטי

מעוניין לקבל פרטים נוספים?

שלח את הטופס מטה ונחזור אליך עם המידע

הטופס נשלח בהצלחה

קורס הקמה וניהול עסקי מזון
cousre_ended.jpg
מידע אודות הקורס

תאריכי הקורס

ימי הקורס

ראשון

שעות הקורס

היקף הקורס

17:30 - 21:15

6 מפגשים של 5 שעות אקדמיות (סה"כ 30 ש"א)

מקום הקורס

​רחוב החרושת 27 רעננה - מט"י רעננה - מנהלת העסקים.

1,680 ₪

מחיר

לפרטים התקשר:

09-7602716
קורס להקמה וניהול עסקי מזון. מסעדות, פאבים, בתי קפה

 

מטרות הקורס:
הקניית ידע, דגשים וכלים אפקטיביים להקמה וניהול נכון של עסק בענף המסעדנות, ולשיפור סיכויי ההצלחה וההתמודדות עם קשיים בתחום.

הנושאים הנלמדים בקורס כוללים: 

  1. תכנון ורישוי העסק.

  2. דגשים בבניית הקונספט העסקי.

  3. מתן שירות - שיטת ה- WOW.

  4. בקרת תפעול ועלויות.

  5. בניית תוכנית עסקית.

קהל יעד: המעוניינים לפתוח עסק בענף המזון - מסעדה, בר, בית קפה, קונדיטוריה,קייטרינג וכדומה

הורדה וצפייה בסילבוס
bottom of page