top of page
קורס הקמה וניהול עסקי מזון
מידע אודות הקורס
תאריכי הקורס
ימי הקורס
ראשון
שעות הקורס
היקף הקורס
17:30 - 21:15
6 מפגשים של 5 שעות אקדמיות (סה"כ 30 ש"א)
מקום הקורס
רחוב החרושת 27 רעננה - מט"י רעננה - מנהלת העסקים.
1,680 ₪
מחיר
לפרטים התקשר:
קורס להקמה וניהול עסקי מזון. מסעדות, פאבים, בתי קפה
מטרות הקורס:
הקניית ידע, דגשים וכלים אפקטיביים להקמה וניהול נכון של עסק בענף המסעדנות, ולשיפור סיכויי ההצלחה וההתמודדות עם קשיים בתחום.
הנושאים הנלמדים בקורס כוללים:
-
תכנון ורישוי העסק.
-
דגשים בבניית הקונספט העסקי.
-
מתן שירות - שיטת ה- WOW.
-
בקרת תפעול ועלויות.
-
בניית תוכנית עסקית.
קהל יעד: המעוניינים לפתוח עסק בענף המזון - מסעדה, בר, בית קפה, קונדיטוריה,קייטרינג וכדומה
bottom of page